Een ogenblik geduld a.u.b.

Newsitem 1

author: admin

Welkom op de vernieuwde Gezondheidsatlas Zuid-Limburg! Al sinds 2017 presenteert de GGD Zuid-Limburg de resultaten van de gezondheidsmonitors op de Gezondheidsatlas. En nu, met de recente update, is deze omgeving nog gebruiksvriendelijker geworden. Bekijk de nieuwste inzichten en trends in gezondheid en welzijn in onze regio!

Bron van informatie

Op deze website presenteert de GGD Zuid-Limburg betrouwbare cijfers en informatie over de gezondheid en het welzijn van de inwoners van Zuid-Limburg. De informatie is (waar mogelijk) beschikbaar voor de 16 gemeenten, de regio Zuid-Limburg, de provincie Limburg en heel Nederland. De Gezondheidsatlas is er voor iedereen die inzicht wil krijgen in de gezondheid en het welzijn van de inwoners van Zuid-Limburg, en in het bijzonder voor gemeenten en professionals. De informatie is geschikt voor beleidsvorming, advisering en verantwoording, onderzoek, subsidieaanvragen of gewoon ter inspiratie.

Gebruiksvriendelijk

Op de vernieuwde Gezondheidsatlas is het nog eenvoudiger om gezondheidsinformatie te vinden. Via de kop ‘inwoners en cijfers’ op de homepage vindt u makkelijk informatie over bevolkingsopbouw en de onderzoeksresultaten van de gezondheidsmonitors. Zoekt u gedetailleerdere informatie? Bekijk dan onze databank. Wilt u weten wat Zuid-Limburgers vinden van actuele onderwerpen? Lees dan de factsheets van het Gezondheidspanel Zuid-Limburg. Zoekt u een gericht onderwerp, maak dan gebruik van de zoekfunctie

Constant in ontwikkeling

U kijkt naar de eerste oplevering van de vernieuwde versie van de Gezondheidsatlas. Wij blijven deze voortdurend actualiseren en doorontwikkelen. Uiteraard wanneer er nieuwe monitordata beschikbaar is. Maar wij spelen ook graag in op de behoefte van gemeenten en professionals om relevante data beschikbaar te stellen. Heeft u een specifieke vraag hierover? Neem dan contact met ons op. Blijf via de landingspagina op de hoogte van het laatste nieuws.